VvE

vve (2)

Schoonmaak voor VvE

Schoonmaak voor VvE betekent voor ons het schoonmaken, maar vooral schoonhouden van traphallen, portieken, bergingen, liften, vloeren en is voor ons dagelijks werk. Dit werk doen we in combinatie met glasbewassing en eventeel andere specialistische reiniging.
Onze schoonmaak(st)ers doen dit aan de hand van werkschema`s en strakke planning. Zodat alles voor ons en voor U goed controleerbaar blijft.
Of het nu dagelijkse of wekelijkse werzaamheden betreft, wij proberen er altijd voor te zorgen dat U dezelfde schoonmaak(st)ers en glazenwassers treft zodat communicatie soepeler verloopt.
Onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige diploma`s en/of certificaten en zijn zeer vriendelijk en bekwaam.

Glasbwassing

Voor de glasbewassing komen er ervaren glazenwassers die niet alleen de ramen wassen maar ook kozijnen en ander houtwerk reinigen.
Dit alles doen wij met uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaak middelen in verband met het mileu en onze medewerkers.
Mocht U intresse hebben om met Schoonmaakbedrijf M. Grapendaal in zee te gaan als Uw betrouwbare partner voor Uw schoonmaak onderhoud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

VvE`s in onderhoud

In o.a.

  • Beverwijk
  • Heemskerk
  • Wijk aan Zee
  • Velsen-Noord

Wij doen vrijblijvende offertes.
En mocht U vragen hebben over hoe andere VvE`s dit regelen, kunt U altijd contact met ons opnemen.

Bel Nu!!`