Kantoren

Schoonmaak Kantoren

Schoonmaak kantoren


Kantoren raken steeds meer vervuilt en het is aangetoond dat kantoren steeds sneller schoongemaakt moeten worden om kosten te drukken. Medewerkers zijn over het algemeen zeer tevreden als er schoon gemaakt wordt maar zijn ook van mening dat schoonma(a)k(st)ers te weinig tijd krijgen om hun werk naar behoren te doen.
Schoonmaakbedrijf M. Grapendaal zorgt er altijd voor om ons werk naar behoren te kunnen doen, waardoor wij meer tijd nodig hebben dan veel andere schoonmaak bedrijven om alles naar wens te kunnen schoonmaken.
Wij proberen dit te compenseren door goede planning en overleg met de cliënt waardoor we hier weer veel tijd kunnen besparen om toch tot een redelijke overeenkomst te komen.
Wij adviseren en overleggen graag wat de beste opties zijn voor U en Uw bedrijf en dat uiteindelijk toch iedereen terug kan keren naar een schone en frisse werkplek.
Schone toiletten en bureau`s zijn een van de belangrijkste wensen van Uw personeel op de werkvloer, dus deze zullen zeer regelmatig gereinigd moeten worden. Aan de hand van schema`s zullen wij bijhouden hoe vaak en wanneer iets gereinigd is waardoor we altijd inzicht hebben in wat er is gedaan, of gedaan moet worden. Deze schema`s kunnen in overleg natuurlijk zeer makkelijk geweizigd worden, waardoor we nog efficienter kunnen werken.

Voor vragen of een afspraak kunt U altijd contact met ons opnemen.

Bel Nu!!`